Datum

25 oktober 2019 20:00

Accommodatie

Onbekend

Wegens het forfait van Berendrecht hoefde Kalmthout zich niet in het zweet te werken voor de drie punten. Een delegatie spelers besliste om dan maar te gaan kijken naar de wedstrijd tussen leider Brasschaat en eerste achtervolger Nieuwmoer dat de tweede plaats deelt met Kalmthout. Zij zagen een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Brasschaat kwam al snel 2-0 voor na twee snelle counters maar nog voor de rust maakte Nieuwmoer de aansluitingstreffer. Na de pauze liep Brasschaat alweer snel uit tot 3-1, maar op tien minuten tijd keerden de bezoekers het overwicht naar hun zijde: 3-4. In een dolle slotfase maakte Brasschaat eerst alsnog gelijk met als climax de winning-goal in de laatste seconde na een verloren voorzet die over de doelman in het doel viel. Zo is het Nieuwmoer dat een tweede keer verliest en voorlopig enkel Kalmthout dat samen met Brasschaat het maximum van hun punten telt. Na de wedstrijd beleefden de spelers nog een avond die niet snel vergeten zal worden...