Jeugdscheidsrechters - K.Kalmthout SK

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugdscheidsrechters

Beste trainer, afgevaardigde, supporter,

K. Kalmthout SK groeit gestaag en neemt dit jaar met een recordaantal U7 t/m U13 ploegen (Duiveltjes en PreMiniemen) deel aan de competitie.

Omdat het vinden van scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van onze jongste jeugd een steeds grotere uitdaging werd zijn we 5 jaar geleden het project gestart om onze oudere jeugdspelers te stimuleren regelmatig een thuiswedstrijd te leiden van onze U7 t/m U13 .

Op dit moment hebben we een groep van ca. 15 zelfopgeleide jeugdscheids-rechters die beurtelings de thuiswedstrijden leiden.

De KSK jeugdscheidsrechters doen hun uiterste best de wedstrijden zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Desondanks kan het gebeuren dat een beslissing nadelig (maar ook voordelig) voor uw ploeg kan uitvallen.

We vragen u de beslissingen van de scheidsrechters te respecteren en u te onthouden van commentaar. Vanzelfsprekend vragen we dit ook aan de spelers en supporters.

Volgens onze visie is de uitslag van een wedstrijd niet van belang en onze scheidsrechters worden niet verzocht de stand bij te houden. 

Wij danken u voor uw medewerking en begrip. We wensen u een fijne en sportieve wedstrijd. 

K. Kalmthout SK
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!