Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor mogelijkheden

DE JUISTE MIX IN OFFLINE & ONLINE COMMUNICATIE

Naast de nieuwe naam voor het stadion zijn er veel communicatie mogelijkheden om in deze mooie ambiance uw doelgroep te bereiken. Van de spelers uw ambassadeurs te maken en regionale naamsbekendheid en merkvoorkeur te creëren. Uw exposure kan met het sponsoren van het stadion, business ruimte, bar, shirts, kleedkamers, vlaggen, reclameborden, etc.

Ook online wordt uw merk ondersteund met tv-uitzendingen op zeer grote tv schermen (7 meter breed), website, sociale media, e-mailings, events tijdens het weekend en zelf spelers laten acteren bij u op de zaak of in de showroom behoort tot de mogelijkheden. Of komt u een keer met uw bedrijfselftal een wedstrijdje spelen?

KSK heeft oog voor uw zakelijke ambities en helpt mee uw zakelijke doelstellingen te realiseren. Enerzijds omdat wij uw zakelijke ambities delen en anderzijds dat uw succes ons succes is.

HET CREËREN VAN MÉÉR VERKOOP & MÉÉR BELEVING

KSK innoveert continu zowel in redactioneel opzicht als in bereik. KSK is daarnaast een communicatiepartner die bijdraagt aan een zeer goed imago, merkbeleving en gebruikerservaringen. Tijdens de weekends kunt u productdemonstraties geven of u kunt zelfs het etablissement afhuren voor een modeshow, productintroducties of demonstraties. Ook kunt u doorlopend uw aanbiedingen kwijt op de grote tv schermen.

Vraag vrijblijvend de sposorbrochure van KSK aan!
Danny Van Heybeeck; Tel. 0032 (0)476 476 523


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!