Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuwkomer Dicky van Hooijdonk

8 maart 15:30  Na Jordi Smet en Kenny Konings – die beiden overkomen van Zwarte Leeuw- trok K.Kalmthout SK nog een derde nieuwkomer aan: Dicky van Hooijdonk (Cappellen).meer »

433x gelezen

Beloften krijgen met Robbe Haverhals nieuwe coach

17 februari 20:00  K.Kalmthout SK ging na het vertrek van Danny Van Loh-Lambrechts op zoek naar een nieuwe coach voor de beloften (reserven C). Merci Danny voor al die jaren inzet voor KSK! Zijn opvolger vonden we in onze eigen club… Robbe “Havie” Haverhals, die straks aan zijn vierde seizoen begint als speler in de eerste ploeg en de voorbije drie jaar ook actief was als jeugdtrainer krijgt nu zijn kans bij de senioren. meer »

721x gelezen

Twee beloftevolle jongeren opgenomen in de A-kern

12 februari 15:30  Coach Nic Totori gaf dit seizoen al enkele jongeren speelkansen in de eerste ploeg. Voor volgend seizoen gaat K.Kalmthout SK verder op die ingeslagen weg. Zo nemen we Ward De Ridder en Pieter-Jan aka PJ Broos, twee eigen jeugdproducten, op in onze A-kern. Een korte kennismaking! meer »

986x gelezen

Dubbel interview met onze twee nieuwe T2's

6 februari 12:15  K.Kalmthout SK stelde voor volgend seizoen 2 assistenten aan voor onze hoofdcoach Nic Totori: Jerry Brems en Nick Van Asch. De hoogste tijd om kennis te maken met deze twee toppers. meer »

426x gelezen

K.Kalmthout SK stelt twee nieuwe T2's aan

30 januari 16:15  K.Kalmthout SK is volop bezig met de voorbereidingen van het voetbalseizoen 2021-2022. Voor onze A-kern moesten we op zoek naar een nieuwe T2, een assistent voor hoofdcoach Nic Totori. Uiteindelijk heeft de club gekozen om die functie met twee trainers in te vullen: Jerry Brems en Nick Van Asch. meer »

137x gelezen

Afscheid van een clubicoon - merci Glenn Van den Buijs

29 januari 14:00  Met het definitief stilleggen van het lopende voetbalseizoen, komt er ook een abrupt einde aan de carrière van Glenn van den Buijs. Voorlopig geen afscheidsmatch en uitgebreide festiviteiten, maar alvast een mooi interview voor iedereen die K. Kalmthout SK volgt.meer »

131x gelezen

Koop een KSK-fotokalender & steun onze club

12 november 13:45  Onze A-kern spelers hebben speciaal voor de club FOTOKALENDERS ontworpen met actiefoto's van onze jeugdspelers. Koop een exemplaar voor op jouw bureau en steun je geliefde club in deze moeilijke tijden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!