Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

12/11: KSK Inside Quiz

27 september 9:45  Op vrijdag 12 november 2021 organiseert K.Kalmthout SK naar jaarlijkse gewoonte de KSK INSIDE QUIZ! Het concept blijft hetzelfde: een leuke quiz voor iedereen, met vooral veel ambiance en plezier!meer »


Kom jij ook naar de Multimove van K.Kalmthout SK?

23 augustus 14:30  Ben jij geboren in 2016 of 2017 en heb jij zin om leuke spelletjes met de bal te doen? Kom dan naar de Multimove van voetbalclub K.Kalmthout SK. Breng gerust vriendjes en vriendinnetjes mee! Alle jongens en meisjes van 4 en 5 jaar zijn welkom. meer »

98x gelezen

Kalender 1e elftal 2021-2022 (1ste Provinciaal)

21 juli 12:15  De kalender voor het nieuwe seizoen is bekend. KSK opent op ZATERDAG 04-september te 19:30 uur de competitie met een uitwedstrijd te Wezel Sport, en sluit het seizoen ook af met een uitwedstrijd te ASV Geel. Bekijk hier de volledig kalender.meer »

2351x gelezen

Jeugdtrainer Luc maakt anderen warm voor trainerscursus

6 juli 12:15  Men is nooit te oud om te leren! De aanzet getuigt geenszins van originaliteit maar is zo veel betekenend dat er geen betere te verzinnen is. Bovendien dekt deze titel helemaal de lading wat betreft de cursus voetbal trainer UEFA C die ik op 66-jarige leeftijd nog heb aangevat. meer »

239x gelezen

Beloften krijgen met Robbe Haverhals nieuwe coach

17 februari 20:00  K.Kalmthout SK ging na het vertrek van Danny Van Loh-Lambrechts op zoek naar een nieuwe coach voor de beloften (reserven C). Merci Danny voor al die jaren inzet voor KSK! Zijn opvolger vonden we in onze eigen club… Robbe “Havie” Haverhals, die straks aan zijn vierde seizoen begint als speler in de eerste ploeg en de voorbije drie jaar ook actief was als jeugdtrainer krijgt nu zijn kans bij de senioren. meer »

1056x gelezen

Afscheid van een clubicoon - merci Glenn Van den Buijs

29 januari 14:00  Met het definitief stilleggen van het lopende voetbalseizoen, komt er ook een abrupt einde aan de carrière van Glenn van den Buijs. Voorlopig geen afscheidsmatch en uitgebreide festiviteiten, maar alvast een mooi interview voor iedereen die K. Kalmthout SK volgt.meer »

420x gelezen

De Wondere Wereld van de U6

5 december 9:30  Het onderstaande verhaal is hoofdzakelijk in de ik-vorm geschreven, maar vertaald in feite in belangrijk mate de zienswijze van trainers Cis, Gerard en Joris, die samen met mij bijzonder gedreven wekelijks de U6 van K.Kalmthout SK proberen te laten ervaren hoe leuk voetbal kan zijn. Sinds september heb ik het genoegen om de U6 te mogen trainen. Dit alles heb ik te danken aan mijn schoonzoon Joris die mij in april het aanbod deed. Na 15 jaar kleuters van 3 tot 6 jaar plezier te hebben aangeboden in de bewegingsschool hadden mijn vrouw en ik besloten dat het tijd was voor nieuwe uitdagingen in ons leven. meer »

761x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!