11 september 2016 15:00

Accommodatie

K.Kalmthout SK

Opstelling

Voor KSK stond vandaag de tweede thuiswedstrijd op het programma. Rochus Deurne was de tegenstander. Zij worden aanzien als titelkandidaat, maar misten hun competitiestart volledig.

Vanaf het begin was het een open wedstrijd. Er kwamen langs twee kanten kansen, maar de grootste waren voor KSK. Een kopbal van Dimi Schurmans werd gered door de doelman, en ook Anthony Mbachu scoorde niet zo vlot als vorige week. Hij miste tot tweemaal toe van dichtbij. En dan zegt uiteraard het gezegd dat je wel eens het deksel op de neus kan krijgen. In minuut 26 konden de bezoekers na slordig uit voetballen profiteren en op voorsprong komen. 0-1.
Twee minuten later was het opnieuw raak. Opnieuw een vlijmscherpe counter die koelbloedig werd afgemaakt. 0-2, dit was echt een domper voor KSK.
Bijna was er net voor rust de 1-2, maar de lijnrechter had niet gezien dat de kopbal van Stef Everaert van op de lat achter de lijn botste. Jammer genoeg gingen we dus rusten met een 0-2 achterstand.

De tweede helft probeerde KSK wel, maar buiten druk zetten kwam het niet tot grote kansen. Rochus Deurne kwam niet veel meer in het stuk voor, maar KSK was niet gevaarlijk genoeg en ging iets te overhaast te werk.
Jammer genoeg bleef de eindstand 0-2.

Opnieuw verliest KSK zijn thuiswedstrijd. Het zal volgende week uit een ander vaatje moeten tappen, op het veld van Wilrijk. Supporters op post!