18 september 2016 15:00

Accommodatie

KSK Wilrijk

Opstelling K. Kalmthout SK

Onder een stralende zon moest KSK vandaag SK Wilrijk bekampen. Wilrijk had 1 puntje meer dan KSK, maar was zeker een sterke tegenstander.

KSK kende een droomstart. Al in de eerste minuut kopte Anthony Mbachu de voorzet van Yonoi Paelinckx voorbij de doelman. 1-0, KSK kon niet beter beginnen.
Lang duurde het echter niet, en wat volgde, was echt een serieuze domper. KSK werd langs alle kanten overlopen, en speelde zeer ondermaats. In minuut 5 al kon Wilrijk gelijk maken (1-1), en 4 minuten later kon de thuisploeg zelfs op voorsprong komen (2-1).
Daar bleef het niet bij, KSK slikte in minuut 24 en 25 nog 2 doelpunten (3-1 en 4-1), en na een penalty op het halfuur werd het zelfs 5-1. De droomstart werd al snel een nachtmerrie. 5-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft haalde Wilrijk de voet van het gaspedaal, en kon KSK zelf aan voetballen komen. Kansen kwamen er echter niet, het was wachten tot minuut 84, waarin Wilrijk op de counter de 6-1 kon maken.

Een vernedering voor KSK, dat deze prestatie best zo snel mogelijk vergeet. Op naar volgende week, dan wacht opnieuw een moeilijke klus. thuis tegen Meer