9 oktober 2016 15:00

Accommodatie

K.Kalmthout SK

Opstelling

Een nieuwe thuiswedstrijd vanmiddag, tegen RVC Hoboken, dat even veel punten telt als KSK. 3 punten waren dus aangewezen voor de thuisploeg.

De start van KSK was furieus. Al na 3 minuten stond de 1-0 op het bord. Topschutter Anthony Mbachu werkte een doorsteekpass van Glenn van den Buijs koelbloedig af.
Hoboken kwam ook een paar keer zijn neus aan het venster steken. Ook vandaag kon KSK de nul niet houden, in minuut 14 scoorde Hoboken de gelijkmaker (1-1).
Na de spektakelrijke openingsfase, bleven de kansen nog steeds komen langs beide kanten. De beste kansen waren voor KSK, maar zowel Glenn van den Buijs, Anthony Mbachu, Stef Everaert en Gregory Loopmans konden alleen voor doel niet scoren. Het verhaal van vorige week was ook nu weer van toepassing. We gaan rusten met 1-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld, al waren de kansen nu verdeeld langs de twee kanten. KSK had het beste voetbal van de twee, maar Hoboken had een paar creatieve spelers op het veld staan, die het de Kalmthoutse defensie knap lastig maakten. De bezoekers troffen zelfs de lat, en konden ook nog scoren. Maar het doelpunt werd gelukkig afgekeurd voor buitenspel.
Ook KSK kon niet meer scoren. De kansen waren minder groot dan in de eerste helft, enkel een kopbal voor Faust Govaert ging maar net naast. De eindstand bleef dus 1-1, waar beide teams en vooral KSK niet tevreden mee konden zijn.

Volgende week wacht een verplaatsing naar Sporting Burcht voor KSK, dat wel Stef Everaert moet missen, doordat hij zijn derde gele kaart voor zijn neus kreeg.