Zaterdag ochtend 10u. voetballen, dit betekende weer vroeg opstaan voor onze jongens.
De accomodatie van K Eendracht Zoesel mag er ook wel zijn, al is ons Sportcomplex toch net dat tikkeltje meer en dat we er fier op zijn!
De opstelling: Matt in doel, achteraan: Flynn, Jibbe en Thomas.  Jules als nummer 10
en onze voorlijn met Siebe vanop rechts, Daan centraal van voor en Michael vanop links.
Simon, Sam en Jef op de bank.
De wedstrijd dan, de eerste minuten gaat het spel wat gelijk opgaand maar Kalmthout neemt het heft in handen na zowat 5 minuten voetballen een eerste actie het noteren waard. Actie met Flynn en Siebe die teruglegt op Jules en deze speelt Michael aan, schot op doel maar keeper van Zoersel pakt.  8ste minuuut 0-1, Jules op assist van Siebe.
9de minuut actie Zoersel op rechts er volgt een voorzet schot maar Matt pakt zonder problemen.
13de minuut hoekschop Zoersel naar de 1ste paal maar Thomas kan ontzetten.
14de minuut schitterend vrijspelen van Daan, balletje tussendoor voor Siebe die jammer genoeg net niet kan afwerken.
15de minuut 0-2 doelpunt van Daan
Einde van het 1ste kwart, Thomas, Daan en Siebe worden vervangen door Simon, Sam en Jef.
Tweede kwart, 16de minuut Jules verliest centraal de bal, dit kan gevaarlijk worden maar hij zet het zelf terug recht.
19de minuut  de actie ontgaat me even maar Jef scoort de 0-3 voor Kalmthout.
We gaan nog even door op ons elan en in de 23ste minuut zet Sam de 0-4 cijfers op het bord na een assist van Jules.
In de 25ste minuut staan we even niet goed te verdedigen, het inspelen was niet goed en hier kan Zoersel van profiteren om de score te milderen tot 1-4.
Hier verliezen we even de controle en de laatste minuten verliezen we een beetje ons goede spel van in de eerste helft.
Op het einde van het tweede kwart nog een ingestudeerde hoekschop, over de doellijn gewerkt door de thuisploeg er volgt een nieuwe hoekschop
die wordt onderschept door de thuisploeg, counter van Zoersel maar Matt is bij de pinken en voorkomt simpel de 2-4.
tijd voor een 10 tal minuten rust.
In het derde kwart probeert Zoersel meer druk op Kalmthout te zetten en ons dichter op ons eigen doel te plakken.
onze ploeg gaat hier goed mee om en probeert zelf te blijven voetballen en voor gevaar te zorgen.
38ste minuut breekt Zoersel nog eens door, komen voor doel maar Matt pakt. 12 minuut vrije trap schuin rechts voor doel, Sam legt af voor Daan die op keeper trapt.
43ste minuut Matt speelt slecht in en Zoersel werkt mooi af hoog in doel. 2-4
In he vierde kwart gaan Simon en Sam naar de kant samen met Michael.
in de 48ste minuut een stevige fout op Jules, scheidsrechter geeft bal voordeel en Daan werkt schuin af 2-5 voor onze jongens.
Wedstrijd gepeeld met nog 12 minuten op de klok.  Tijdens het laatste kwart wordt er nog eens doorgewisseld met Sam en Simon. die de laatse minuten kunnen volmaken.  Het slot is voor Zoersel die met een mooie actie de eindstand op 3-5 brengen.
Opdracht volbracht, bij momenten heel goed gevoetbald van onze jongens waarbij we dienen te zeggen dat onze tegenstander ook een voetballende ploeg was. Zo zou het alle weken mogen zijn.
Volgende week 7 oktober spelen we om 13u op Sint Job in't Goor.
Hou er wel rekening mee dat er parkeer problemen kunnen zijn aangezien er een veldtoertocht doorgaat ter plaatse.