Datum

23 september 2017 11:00

Accommodatie

Terreinen Bezemheide

Onze wedstrijd tegen Ekeren-Donk werd uigesteld naar een andere nader te bepalen datum.
We zochten dus nog naar een tegenstander voor op zaterdag te kunnen voetballen.
Uiteindelijk vonden we deze kort bij huis en gingen we voetballen tegen Heibos. Onze U12 B ploeg gaat meer dan waarschijnlijk in een andere reeks voetballen en had vandaar een wedstrijd tegen FC Ekeren B.
Wij dus naar de oude terreinen van complex B of beter nog de Bezemheide van vroeger waar nu Heibos op voetbalt. (kan je nog volgen?)
Zoals gewoonlijk was onze ploeg compleet, met elf man op het appel dus.
In een mooi herfstweertje wordt om 11 uur de wedstrijd op gang gefloten.
Al snel werd duidelijk dat het geen echte wedstrijd zou worden, het overwicht van KSK was zodanig groot dat er van een wedstrijd niet echt sprake kon zijn. Na 2 minuten was het al raak, een schot van Michael gaat strak binnen, ondanks het grote overwicht blijven de doelpunten tijdens het eerste kwartier verder uit. Niet dat we geen kansen kregen maar te dikwijls was ofwel de pas niet juist, keken we niet voldoende of waren we veel te onzuiver in alle opzichten, we voetbalden niet als team en enkele stonden voor zich zelf te voetballen. Met als gevolg dat het eerste kwart werd afgesloten met een 0-1 voorsprong.
Tijdens de korte pauze hebben we dit bijgestuurd en al snel werd duideliijk dat ze de boodschap beter begrepen hadden.
De doelpunten gingen er nu vlotjes in gepaard met enkele mooie aanvallen.
in de 19de minuut viel de 0-2 Flynn  zette zich centraal door en maakt het dan ook nog eens rustig af.
20ste minuut driehoekje, Jules, Michael, Daan en deze laatste knalde hard rechts onderaan binnen 0-3.
23ste minuut actie over Jibbe, Daan en Michael werkt weer netjes af 0-4.
in de 24ste minuut was het alweer prijs met dit keer een flipperkast doelpunt met Daan als doelpuntenmaker, de bal geraakte niet weg voor doel en Daan staat op de juiste plaats om binnen te duwen 0-5.
26ste minuut Jibbe speelt op Thomas die na een hoekschop was bljven hangen, Thomas zet voor Jules kopt binnen 0-6.
Ondanks deze riante voorsprong was het voetbal niet altijd even oogstrelend, misschien ging het wat te gemakkelijk.
We gaan rusten met 0-6.
In de tweede helft zet hetzelfde stramien zich verder, Heibos met veel goede wil, maar komen kracht, inzet tekort, voetballend gewoon te weinig ze kunnen rekenen op een goede doelman die verhindert dat de score al hoger is opgelopen.
In de 32ste minuut, actie van Jef die op rechts Sam aanspeelt en deze werkt via de binnenkant van de paal af 0-7.
Bij elke aanval lijkt er nu een doelpunt te zullen vallen,  en in de 35ste minuut is het weer van dat  een schot op doel van Jef ,                                  keeper geen verhaal 0 -8.
Het begint een beetje eentonig te worden. Er wordt gevraagt om onze keeper Matt meer in het spel te betrekken en hem mee te laten voetballen.
Het valt nu even stil en Heibos probreert er uit te komen en zet wat druk naar voor, echter veel doelgevaar komt hier niet van voort.
Het derde kwart sluiten we af met een 0-8 voorsprong.
Bij deze scores is het altijd moeilijk om te blijven voetballen en het spel breed te houden ook nu weer geven we dit mee tijdens de pauze.
Het laatste kwart gaat van start een eerste kans is een schot van Jibbe, de keepr pakt.
47ste, 49ste en 50ste minuut is het  "Jules time" een echte hattrick op 3 minuten tijd.  Het is al lang geen wedstrijd meer, Heibos is totaal van de kaart en kan geen vuist meer maken. ondertussen staat het 0-11.
In de 53ste minuut nog eens een actie over verschillende stations, via Jules, Jef en Simon die afwerkt 0-12.
En nog is het niet gedaan. Hoekschop KSK, Sam speelt op Matt die is meegeschoven en die kan op doel trappen, jammer voor Matt maar geen doelpunt. Even later duwt  Jules nog de 0-13 en de 0-14 binnen.
Het slot is voor Thomas die met een hard schot de 0-15 eindcijfers vast legt.
Zoals al verschillende keren aangegeven was het geen echte wedstrijd daarvoor was Heibos niet sterk genoeg.
Mooie prestatie van onze gasten maar we gaan geen concluies trekken uit deze wedstrijd en zien het als een training.  Er waren enkele werkpuntjes zoals communicatie en voetballen als ploeg en niet als individuen.
Volgende week zaterdag 30 september spelen we op K.Eendracht Zoersel om 10u.