Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lidgelden 2021-2022

Lidgelden K.Kalmthout SK (voetbalseizoen 2021-2022)

De match tegen COVID-19 bleek moeilijk te winnen en zelfs nu we stilaan in de absolute slotfase komen van deze strijd blijft het soms toch nog opletten. Zeggen dat de impact van corona ook op K.Kalmthout SK groot was, is een bal in open doel trappen. 

Het voetbalseizoen 2019-2020 kende een heel abrupt einde en ook het afgelopen seizoen verliep allesbehalve normaal. Slechts een handvol competitiewedstrijden werden afgewerkt en de steeds wisselende maatregelen maakten het zelfs niet altijd mogelijk om te (blijven) trainen, maar zoals al aangehaald kijken wij hoopvol naar eind augustus, begin september wanneer hopelijk seizoen 2021-2022 op een normale manier kan starten. 

Ook voor K.Kalmthout SK was het voorbije anderhalf jaar niet gemakkelijk. Wij zijn een voetbalclub voor jong en oud en houden ervan om ook buiten de lijnen samen veel plezier te maken. Laat dat nu net de dingen zijn die niet meer konden en mochten. De club verloor belangrijke inkomsten, waardoor het niet altijd eenvoudig was om in die onzekere tijden beslissingen te nemen.

Trainers, spelers en medewerkers lieten hun vergoeding deels of volledig vallen, vele sponsors bleven onze club trouw. De gemeente Kalmthout (onze “huisbaas”) en andere leveranciers/partners toonden zich begripvol en we konden ook op extra subsidies rekenen. Toch willen we iedereen langs deze weg nog eens van harte BEDANKEN omdat we er met z’n allen samen voor gezorgd hebben dat we als K.Kalmthout SK vooruit kunnen!


Wat na corona?

De club verhoogt de lidgelden voor het nieuwe seizoen niet én voorziet een “coronacompensatie”.  Wij kiezen er bewust voor om onze prijzen in het Fintro Club Café niet te verhogen. Wij hopen deze beslissing zolang mogelijk te kunnen laten gelden, hopende dat onze brouwer of andere leveranciers ons geen drastische prijsverhogingen opleggen.

Zoals u intussen wel weet, zit er in het lidgeld steeds een kledijpakket. Het komende voetbalseizoen is dit een nieuw trainingsvest en een nieuw polo shirt. En de club voorziet voor alle spelende leden GRATIS een JOMA-trainingsbroek (t.w.v. 40 euro)

Net als vorig seizoen betalen debutantjes (U6) 125 euro en de spelers van de A-kern en A-reserven 270 euro. Alle andere ploegen, van U7 tot en met reserven betalen 200 euro. Voor het 2de kind uit één gezin betaalt u 175 euro, voor een 3de kind uit één gezin betaal je 150 euro.

Omwille van praktische regelingen i.v.m. de start van het nieuwe seizoen vragen wij om uw lidgeld te betalen voor 20 AUGUSTUS 2021.
Maak het juiste bedrag over op BE98 1450 5906 6793  met vermelding van naam, ploeg en seizoen 2021-2022.

 

VIA ONDERSTAAND FORMULIER kan u de juiste maten doorgeven.   

Wie geen lidgeld betaalt voor 20 AUGUSTUS 2021 komt automatisch op een wachtlijst te staan. Zo kan het zijn dat je moet wachten op een vrije plaats in de ploeg waarin jij wilt voetballen.

We stellen jullie medewerking ten zeerste op prijs. 

Alvast bedankt.

Wij wensen jou in elk geval veel voetbalplezier.

KSK Lidgelden 2021-2022

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!